Voorjaars­markt

21 maart 2024

De voorlopige opbrengst van de voorjaarsmarkt bedraagt € 12.200,-

We kijken als voorjaarsmarktcommissie dankbaar terug op een geslaagde voorjaarsmarkt. Er was een fijne en gezellige sfeer. Echt van jong tot oud heeft zich voor het goede doel ingespannen. Heel leuk. We willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet en financiële ondersteuning. Bovenal zijn wij God dankbaar dat we ons als gemeente zo samen in mochten zetten voor onze broeders en zusters in Costa Rica.

De voorjaarsmarktcommissie houdt zich aanbevolen voor verbeterpunten of suggesties voor volgend jaar. U kunt deze doorgeven aan Truus van de Weerd, truus_vandeweerd@hotmail.com of tel. 06-41124683.

Laatste inschrijvingen
Er is nog beperkt ruimte om in te schrijven op workshops en activiteiten op www.webshopvoorjaarsmarkt.nl Dit kan tot en met uiterlijk zaterdag 23 maart.

Financiële afhandeling
Velen hebben inmiddels de factuur die ze via de mail kregen al contant of via de bank betaald. Heel hartelijk dank daarvoor. Mocht u gekozen hebben voor per bank betalen en dit nog niet gedaan hebben; wilt u dit dan uiterlijk zaterdag 23 maart doen? Alvast bedankt.


Meer informatie:
Truus van de Weerd
0641124683
truus_vandeweerd@hotmail.com

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht