Wijkindelingen

Kijk voor de contactgegevens op de pagina van de kerkenraad en van het ouderenpastoraat.
Voor diaconale zaken kan voor alle wijken contact opgenomen worden met de secretaris van de diaconie, William Jochemsen, via diaconie@hervormdscherpenzeel.nl, tel. 033-277 48 87

WIJK NOORD

Ds. G.C. Bergshoeff

Wijk 1
Ouderling C. (Chris) van de Vendel
Bezoekbroeder W.J. (Wil) Klomp
Bezoekbroeder ouderenpastoraat W.G. (Wim) van den Brink

Burg. H. v. Konijnenburglaan, Frans Halslaan, Paulus Potterlaan, Rembrandtlaan, Rubenslaan, Ruysdaellaan, Van Goghlaan, Vermeerlaan, Industrielaan, Pluimenweg, Dassenburcht, Eekhoornnest, Egelpad, Marternest, Reebaan, Vossenburcht.

Wijk 2
Ouderling L. (Leo) Kastelein
Bezoekbroeder F. (Frank) Osnabrugge
Bezoekbroeders ouderenpastoraat G.R. (Gert) van de Pol, J. (Jan) Bos

Gaslaan, Glashorst, Prinsenlaan, Prinses Beatrixlaan, Prinses Irenelaan, Prinses Margrietlaan, Prinses Marijkelaan, Wilgenhof en Willaerlaan.

Wijk 3
Ouderling C. (Kees) van Ginkel
Bezoekbroeder ouderenpastoraat M. (Maarten) Maasse, J. (Jan) Reijnoudt

Acacialaan, Berkenlaan, Beukenlaan, Eikenlaan, Lijsterbeslaan, Lindenlaan, Plataanlaan, Marktstraat, Barnevelsestraat en Druivenkamp.

Wijk 4
Ouderling G.J.H. (Gert-Jan) van Kempen
Bezoekbroeder ouderenpastraat W.G. (Wim) van de Glind

Biezenkamp, De Voorposten (2-22 even), Kostverloren, Leidjeskamp, Roeterskamp, Ruitenbeekskamp, ’t Boschstuk, ’t Slag, De Bongerd, Renes, Hoeveveldje, Valkenhorst, Burg. De Kortesingel, Leeuweriklaan, Merellaan, Nachtegaallaan en Spechtlaan.

Wijk 5
Ouderling E. (Evert) van Bennekom
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jan) Bos

Moorsterweg, Voskuilerweg, Voskuilerdijk, Veenschoterweg, Oud Willaer, Langesteeg, Dashorsterweg, De Haar, De Kleine Haar, Huigenbosch, Kolfschoten, Kolfschoterdijk, Scherpenzeelseweg, Klein Gooswilligenweg, Gooswilligen, Breeschoten, buitengebied ten noorden van Scherpenzeel w.o. Leusden, De Glind, Barneveld.

WIJK ZUID

Ds. G. van Goch

Wijk 11
Ouderling S.A. (Sion) Blokland
Bezoekbroeder B. (Ben) Geefshuijsen
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jochem) van Doorn

Brinkkanterweg, Broekerweg, Burgemeester Ro√ęlllaan, Het Pella, Het Witte Hek, Holevoetlaan, Holevoetplein, Hovenierslaan, Lambalgseweg, Nieuwstraat, Oudenhorsterlaan, Stationsweg, Westeinde, Grebbelaan, Vierzinnen, Heijhorst, Burgemeester Colijn de Raatsingel buitengebied ten westen van Vlieterweg & ten zuiden van Stationsweg w.o. Maarn, Woudenberg (incl. bebouwde kom).

Wijk 12
Ouderling A. (Bertus) van Beek
Bezoekbroeder ouderenpastoraat W.G. (Wim) van den Brink

Beeklaan, Broekerlaan, Bruinhorsterlaan, Burg Royaardslaan, Koepellaan, Molenweg, Schutlaan, Slingerslaan, Valleilaan, Vijverlaan en Vlieterweg.

Wijk 13
Ouderling A. (Arie) van de Wetering
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jan) van Lambalgen

Akkerwindelaan, Boslaan, Ereprijslaan, Fluitekruidlaan, Gelderse Roos, Hoefbladlaan, Hondsdraflaan, Kamillelaan, Oosthof, Ringbaan, Valeriaanlaan, Walstrolaan en Weegbreelaan.

Wijk 14
Ouderling F. (Frans) Zoeter
Bezoekbroeder ouderenpastoraat M. (Marius) van Manen

Ben Goerionplein, Berkhorst, Burg. Heijsingel, Cruyshof, De Eng, De Omloop, De Voorposten (oneven), 24-96 even, Dorperhoek, Haverkamp, Heuvelskamp, Kloosteregge, Oude Barneveldseweg, St. Barberakamp, St. Annakamp, Doornboomspark, Oosteinde (oneven), Geerhoek, Krommestuk, Rijnschoten en Willigen.

Wijk 15
Ouderling D. (Dirk) van Bennekom
Bezoekbroeder A. (Albert) Schimmel

Ruwinkelseweg, Utrechtseweg, Hopeseweg, Heintjeskamperweg, Groot Wolfswinkel, Oosteinde (even), Dorpsstraat, Kerkplein, Plein 1940, buitengebied ten oosten van Vlieterweg & ten zuiden van Heintjeskamperweg w.o. Amerongen, Lunteren, Overberg, Renswoude.

Wijk 16
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jan) Antonides