Wijkindelingen

Kijk voor de contactgegevens op de pagina van de kerkenraad en van het ouderenpastoraat.
Voor diaconale zaken kan voor alle wijken contact opgenomen worden met de secretaris van de diaconie, Peter Hamelink, via diaconie@hervormdscherpenzeel.nl, tel. 033-277 23 88

WIJK NOORD

Ds. G.C. Bergshoeff

Wijk 1
Ouderling vacant
Bezoekbroeder W.J. (Wil) Klomp

Burg. H. v. Konijnenburglaan, Frans Halslaan, Paulus Potterlaan, Rembrandtlaan, Rubenslaan, Ruysdaellaan, Van Goghlaan, Vermeerlaan, Industrielaan, Pluimenweg, Dassenburcht, Eekhoornnest, Egelpad, Marternest, Reebaan, Vossenburcht.

Wijk 2
Ouderling L. (Leo) Kastelein
Bezoekbroeder F. (Frank) Osnabrugge
Bezoekbroeders ouderenpastoraat G.R. (Gert) van de Pol, J. (Jan) van Ruler

Gaslaan, Glashorst, Prinsenlaan, Prinses Beatrixlaan, Prinses Irenelaan, Prinses Margrietlaan, Prinses Marijkelaan, Wilgenhof en Willaerlaan.

Wijk 3
Ouderling D. (Dick) van Dijk
Bezoekbroeder ouderenpastoraat M. (Maarten) Maasse, J. (Jan) Reijnoudt

Acacialaan, Berkenlaan, Beukenlaan, Eikenlaan, Lijsterbeslaan, Lindenlaan, Plataanlaan, Marktstraat, Barnevelsestraat en Druivenkamp.

Wijk 4
Ouderling G.J.H. (Gert-Jan) van Kempen
Bezoekbroeder ouderenpastraat W.G. (Wim) van de Glind

Biezenkamp, De Voorposten (2-22 even), Kostverloren, Leidjeskamp, Roeterskamp, Ruitenbeekskamp, ’t Boschstuk, ’t Slag, De Bongerd, Renes, Hoeveveldje, Valkenhorst, Burg. De Kortesingel, Leeuweriklaan, Merellaan, Nachtegaallaan en Spechtlaan.

Wijk 5
Ouderling E. (Evert) van Bennekom
Bezoekbroeder: M.M. (Martin) Markusse, J. (Hans) Gerritsen

Moorsterweg, Voskuilerweg, Voskuilerdijk, Veenschoterweg, Oud Willaer, Langesteeg, Dashorsterweg, De Haar, De Kleine Haar, Huigenbosch, Kolfschoten, Kolfschoterdijk, Scherpenzeelseweg, Klein Gooswilligenweg, Gooswilligen, Breeschoten, buitengebied ten noorden van Scherpenzeel w.o. Leusden, De Glind, Barneveld.

WIJK ZUID

Ds. G. van Goch

Wijk 11
Ouderling S.A. (Sion) Blokland
Bezoekbroeder B. (Ben) Geefshuijsen
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jochem) van Doorn

Brinkkanterweg, Broekerweg, Burgemeester Ro√ęlllaan, Het Pella, Het Witte Hek, Holevoetlaan, Holevoetplein, Hovenierslaan, Lambalgseweg, Nieuwstraat, Oudenhorsterlaan, Stationsweg, Westeinde, Grebbelaan, Vierzinnen, Heijhorst, Burgemeester Colijn de Raatsingel buitengebied ten westen van Vlieterweg & ten zuiden van Stationsweg w.o. Maarn, Woudenberg (incl. bebouwde kom).

Wijk 12
Ouderling A. (Bertus) van Beek
Bezoekbroeder ouderenpastoraat E. (Ep) Doelman

Beeklaan, Broekerlaan, Bruinhorsterlaan, Burg Royaardslaan, Koepellaan, Molenweg, Schutlaan, Slingerslaan, Valleilaan, Vijverlaan en Vlieterweg.

Wijk 13
Ouderling vacant
Bezoekbroeder ouderenpastoraat J. (Jan) van Lambalgen

Akkerwindelaan, Boslaan, Ereprijslaan, Fluitekruidlaan, Gelderse Roos, Hoefbladlaan, Hondsdraflaan, Kamillelaan, Oosthof, Ringbaan, Valeriaanlaan, Walstrolaan en Weegbreelaan.

Wijk 14
Ouderling G.T. (Theo) den Hartog
Bezoekbroeder ouderenpastoraat M. (Marius) van Manen

Ben Goerionplein, Berkhorst, Burg. Heijsingel, Cruyshof, De Eng, De Omloop, De Voorposten (oneven), 24-96 even, Dorperhoek, Haverkamp, Heuvelskamp, Kloosteregge, Oude Barneveldseweg, St. Barberakamp, St. Annakamp, Doornboomspark, Oosteinde (oneven), Geerhoek, Krommestuk, Rijnschoten en Willigen.

Wijk 15
Ouderling G.W. (Gerben) van de Geer

Ruwinkelseweg, Utrechtseweg, Hopeseweg, Heintjeskamperweg, Groot Wolfswinkel, Oosteinde (even), Dorpsstraat, Kerkplein, Plein 1940, buitengebied ten oosten van Vlieterweg & ten zuiden van Heintjeskamperweg w.o. Amerongen, Lunteren, Overberg, Renswoude.

Wijk 16
Bezoekbroeder ouderenpastoraat: vacant