Voorjaarsmarkt

20 maart 2020 - Kerkplein, Philalethes

Op vrijdag 20 maart 2020 wordt de voorjaarsmarkt gehouden.
De markt wordt door en voor de gemeente georganiseerd en staat in het teken van het diaconale project GEEF HOOP! De opbrengst gaat naar het HGJB/GZB project voor de kerk in Mozambique.

Eten op de voorjaarsmarkt
Vrijdag 20 maart wordt de voorjaarsmarkt gehouden en deze begint ook dit jaar onder etenstijd. U bent al vanaf 17.00 uur welkom. Wij zorgen voor broodjes, saté, hamburgers, slaatjes en diverse soepen met stokbrood.

Dienstenveiling, dringende oproep!
Een laatste oproep voor het verschijnen van het nieuwe boekje met diensten en veilingen want er is nog (te)veel ruimte in het boekje:

Wie biedt een mooie veiling aan? Denk aan bijv. een kuub hout waarbij de opbrengst voor het project is, een dag(deel) de handen uit de mouwen steken, een tuinklus, timmerklus, klussen in- en om huis helpen klaren...kortom er zijn genoeg mogelijkheden!

Workshops en diensten komen we te kort. Wie is creatief en wil dat delen? Het hoeft niet groots te zijn. Vind je het leuk om een bierproeverij, een high-wine, een activiteit voor kinderen of jongeren of iets dergelijks te organiseren; we horen het graag! Verder zijn we op zoek naar iemand die een workshop bezem binden wil geven. We kijken uit naar alle reacties.

Informatie en opgave uiterlijk maandag 24 februari om 12.00 uur bij Janneke den Boer-Ritmeester 06 – 51 42 87 70 of dienstenveiling@hervormdscherpenzeel.nl. Aanmelden van diensten of workshops kan ook via het online aanmeldingsformulier.

Kiprollade
De Benjaminclub zorgt ook dit jaar weer voor heerlijke kiprollades. De kiprollades kunt u bij Wilma van Dronkelaar, tel. 033 - 479 95 39 (na 17.00 uur) of benjamin@hervormdscherpenzeel.nl bestellen. De rollades wegen ongeveer 1 kg en kosten 7,50 euro per stuk, 2 stuks voor 14 euro. U kunt de rollades op de voorjaarsmarkt ophalen. Bestellingen kunt u tot uiterlijk 16 maart doorgeven.

Krentenbrood en haantje pik
Ook dit jaar kunt u weer krentenbrood en haantje pik bestellen. 4 Haantjes pik kosten €4,00.

Krentenbrood: heel, met spijs € 5,00, half, met spijs € 3,00 , heel, zonder spijs € 4,00, half, zonder spijs € 2,50.

Bestellingen kunt u tot uiterlijk maandag 16 maart doorgeven aan Corrie van Ekris, corrieekris@icloud.com of tel. 06 – 23 21 15 84. De bestellingen kunt u afhalen op de voorjaarsmarkt.

Gevraagd

• bedrukte schoteltjes
  • dik touw ter decoratie
  • mooie bruikbare dameskleding vanaf maat 34 of XS
  • dames schoenen (nieuwstaat)
  • gezelschapsspellen, spelletjes, puzzels
  • 2de hands boeken
  • prijzen voor de perenboom
  • kleine prijsjes voor de grabbelton en envelop trekken
  • zegels van Douwe Egberts en 't Stoepje
  • levensmiddelen (bijv.: thee, koffie, koekjes, snoep, chocolade, nootjes, jam, sap, pannenkoekenmix, rijst, pasta, mix voor rijst en of pasta, blikjes (vruchten, groenten, vlees, vis) . Denkt u aan de houdbaarheidsdatum?)

U kunt dit afgeven bij Ger van Ginkel, Beukenlaan 26 (033 277 34 59), Hennie Doelman, Heuvelskamp 1 (033 277 44 56), Yvonne Versteeg, Akkerwindelaan 7 (033 277 13 40) of bij Atie Jochemsen, Druivenkamp 25 (033 277 40 22). Zegels kunt u ook kwijt in de groene melkbus in de hal van Philalethes.

We houden ons ook aanbevolen voor:

• taarten voor verloting; graag donderdagavond 19 maart tussen 19.00 en 20.00 uur afgeven in Philalethes
  • cakes, boterkoeken en taarten; graag vrijdagmorgen 20 maart afgeven in Philalethes

Alvast bedankt.

Diaconale werkgroep