Alpha-cursus

Iets voor jou?
Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Ben je op zoek, maar heb je geen idee waarnaar? Of wil jij je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-Cursus echt iets voor jou.
Met genoegen en dankbaarheid kijken we terug op onze Alpha cursussen en Youth Alpha’s van de afgelopen jaren.De volgende Alpha-Cursus gaat weer in september 2017 van start: 14 september is de startavond. Om 18.30 uur starten we met een maaltijd..

Je bent niet de enige!
Veel mensen lopen rond met vragen. Een gedeelte daarvan komt op de Alpha-Cursus terecht. Op dit moment zijn er meer dan 55.000 Alpha-cursussen wereldwijd in maar liefst 169 landen. Ruim 23 miljoen mensen volgden een Alpha-cursus. In Nederland is de Alpha-cursus twintig jaar geleden geïntroduceerd. 210.000 Nederlanders deden de cursus. Overal reageren mensen enthousiast. Ook in Scherpenzeel en Woudenberg: de afgelopen 10 jaar zijn er elk jaar mensen geweest die je zijn voorgegaan. Ontdek het zelf!

Wat kun je verwachten?
De Alpha-cursus duurt 11 weken: een avond per week en bijeenkomst van 24 uur: "24 uur met...." De avond start met een gezellige en – natuurlijk – lekkere maaltijd: een leuke manier om je medecursisten en je cursusleiders te leren kennen. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over één van de vijftien onderwerpen. Daarna praat je in kleine groepjes door over het onderwerp. Natuurlijk kun je dan al je vragen stellen of je eigen ideeën over het onderwerp laten horen. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor jou is.

Samenwerkingen
Deze Alpha-cursus is een activiteit van CGK De Open Hof, Hervormde Gemeente Scherpenzeel, PKN gemeente ‘De Achthoek’ in Scherpenzeel en Evangeliegemeente ‘Nieuw Leven’ in Woudenberg.

Informatie
www.alpha-scherpenzeel.nl
Nardi Kastelein, 033-2772804 nardi.kastelein@gmail.com / Jellien Makonga, 033-2858399 p.makonga@kpnmail.nl

Youth Alpha in Scherpenzeel

Youth Alpha is een eigentijds programma voor jongeren die willen kennismaken met het christelijk geloof. Twijfel je wel eens? Vraag jij je wel eens af of God bestaat? Of je God eigenlijk wel kunt kennen? Geeft God persoonlijk om jou? Wie was Jezus eigenlijk? Wat is nou eigenlijk de zin van het leven? En heeft God daar iets mee te maken?

Leven deze vragen bij jou… dan is het Youth Alpha programma echt iets voor jou!!

Houd de website in de gaten www.youthalphascherpenzeel.nl

Contact

Contactpersoon
Nardi Kastelein
Glashorst 69/A
3925BP Scherpenzeel
033-2772804
nardi.kastelein@gmail.com

Voor al onze voornemens geldt: zo de Heere wil en wij leven.

Nieuws

Alpha-cursus - 2 augustus 2019
Al een aantal jaren treft u rond deze tijd een berichtje over de nieuwe Alpha-cursus aan. Deze zomer krijgt u/ krijg jij wat langer de tijd om er over na te denken. Dit najaar start er in Scherp... Lees verder >>>