Bezoek aan Satu Mare en Borla

31 oktober 2014

Zou u ook graag onze broeders en zusters in RoemeniŽ (weer) eens bezoeken? Die mogelijkheid komt er! De kerkenraad van Satu Mare vroeg ons of we in 2015 een cursus/training kunnen organiseren voor de kerkenraadsleden. Hieraan willen wij graag gehoor geven. Deze keer willen zij met ons van gedachten wisselen over de pastorale en diaconale zorg in de gemeente.

We willen de training houden in Satu Mare. Uiteraard zullen we ook Borla bezoeken.

Hoe en wanneer precies is nog niet bekend. Het zal waarschijnlijk in september 2015 worden, maar als er jongeren zijn die ook mee willen, gaan we tijdens de schoolvakantie. Omdat de voorbereidingen best wat tijd kosten, willen we nu alvast vragen of er onder onze gemeenteleden mensen zijn die een bezoek wel zien zitten. Om dit alles goed te organiseren is het belangrijk dat we weten hoeveel mensen er mee willen. Als u mee gaat is het geen vereiste dat u meedoet aan de cursus.

Wilt u meer weten of beter nog u direct aanmelden, bel of mail dan: Mathilde Werner, tel. 033-277 3259, e-mail: ma_werner@hetnet.nl of Tineke Eijkelkamp, tel. 033-277 2542,e-mail: t.eijkelkamp@hetnet.nl.

Op 7 oktober jl. zijn de Bogya’s opa en oma geworden. Dochter Naomi heeft uit Gods hand een dochter gekregen, zij noemen haar Viktora.

Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina