Bezoek Borla

30 mei 2008

Op 4 mei 2008 waren we met 5 leden van de commissie gemeentecontacten Oost-Europa op bezoek in Borla. Hier maakten we de middagdienst mee waarin Ds. Árpád Boros voorging. We brachten de groeten over van onze gemeente en zongen hen psalm 134: 3 toe.
Aansluitend aan de kerkdienst deelden de kinderen van de gemeente meegebrachte bloemen uit aan de vrouwen in de kerk in verband met moederdag.
Een muziekgroepje speelde op de blokfluit en veel kinderen zongen en zeiden lieve liedjes op voor hun moeders, oma’s of andere vrouwen.
De avondmaaltijd gebruikten we in Borla in aanwezigheid van de predikant en zijn vrouw, enkele presbyters (kerkenraadsleden) en Ella Király die daar kerkelijk werker is vooral onder kinderen en jongeren.

Na een fijne ontmoeting reden we ’s avonds weer terug naar Satu Mare waarvandaan we de volgende ochtend vroeg vol indrukken weer richting Nederland zijn vertrokken.

Ella trouwde zaterdag 24 mei 2008 met Sándor Kocsis.

Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina