Vrijwilligers gezocht

7 februari 2020

Als diaconie worden we vaak geassocieerd met geld. Maar niets is minder waar. Ook binnen de diaconale taken wordt heel veel gebruik gemaakt van onze kerkleden die de handen vrijwillig en met plezier uit de mouwen steken.

Maar begin 2020 is ons vrijwilligers team dramatisch geslonken, door vertrek en ziekte van vrijwilligers. En vele handen maken licht werk, dus dan hebben we zeker uw handen nodig. We hebben op meerdere gebieden vrijwilligershulp nodig, maar met name in het team "ouderencontact en langdurig zieken" is de nood erg hoog. Vandaar ons kopje "5 voor 12".

Als diaconie proberen we bij al onze informele gesprekjes in de gemeente te vragen om wat tijd van u. Maar aangezien we niet iedereen persoonlijk spreken, vragen we u dringend om ons (Wim, Jacco, Bart, Bert, Albert en mij) van de diaconie aan te spreken en te vragen naar de mogelijkheden.

We kunnen niet zonder u !!

Muziek en meditatie - kerkradio
2e Dringende oproep - Wie wil het niet? Techniek met een warm gevoel.
Ik heb er echt even rustig over nagedacht. We zoeken vers bloed voor de verzorging van de muziek en meditatie. Alleen voor de techniek. Maar is dat nog wel van deze tijd en wordt er nog wel geluisterd? En zou ik er naar luisteren? In eerste instantie denk je snel: nee, ik niet wantÖ.. je bent jong en online. Ik mis niets. Maar denk je nu eens in dat je zelf een tijdje afhankelijk bent van onze kerkradio als het gaat om de betrokkenheid bij de gemeente, omdat je ernstig ziek bent of aan huis gekluisterd. Of wat als ik later op ouder ben en niet zo best ter been, maar toch graag wil blijven meeleven met alles binnen onze kerkelijke gemeente?

Tja, als je het zo ziet, dan zou ik toch graag naar de kerkradio willen luisteren.

Is het verzorgen van de meditatie of de muziek moeilijk? Nee, het kost wat vrije tijd.

We zijn op zoek naar jou die hierin graag zijn steentje bij wil dragen. Misschien wel samen met een paar vrienden of vriendinnen. Enne... ook als je 40 of 50 bent, heb je natuurlijk ook vrienden en vriendinnen. Dus aan iedereen de vraag.

Wil jij degene zijn die voor de afhankelijke gemeenteleden voor wat afleiding wil zorgen?

Meld je bij mij.

Meer informatie: