Een thuisfront voor DaniŽlle

6 september 2019

DaniŽlle Davelaar is met veel enthousiasme gestart met de opleiding bij de GZB. Ze kent het plekje waar ze naar toe gaat. Ze weet zich op die plek geroepen en wil graag zo spoedig mogelijk aan de slag. We hopen en bidden dat het eind 2019/begin 2020 zover is. Voordat we DaniŽlle gaan uitzenden, willen we het werk onder u/jullie bekend maken. Als ze eenmaal uitgezonden is (maar ook nu al) kan ze onze steun heel goed gebruikenÖ want zendingswerk doe je niet alleen!

We lazen ergens: ‘De opdracht van de Heere vraagt niet om toeschouwers, maar om deelnemers!’ We worden niet allemaal geroepen om uit te gaan, dat zijn er slechts enkelen. Maar we kunnen wel betrokken uitzenders worden en zijn.

Tijdens de opening van het winterwerk willen we op verschillende momenten uitleggen en laten zien hoe u betrokken kunt raken. U kunt zich inschrijven voor ťťn van de koffertjes gevuld met achtergrondinformatie over Zending, of u opgeven voor ‘31-dagen-biddenÖ’. Wat het precies inhoudt, wordt duidelijk tijdens het weekend. Daarnaast laten we zien wat u de komende tijd kunt verwachten: informatieavond, actiemomenten.

Het belangrijkste voor een werker, en in dit geval is dat DaniŽlle, is te weten dat God roept en dat er een gemeente ‘thuis’ is die meeleeft, meebidt en meestrijdt. Keer op keer benadrukte DaniŽlle de afgelopen tijd: “We moeten het samen doen! Ik ga uit maar kan niet zonder jullie (de gemeente).”

Wordt u/word jij ook deelnemer? Blijf niet aan de kant staan als toeschouwer. We zijn allen geroepen, ook als thuisblijver!

TFC DaniŽlle


Terug naar het nieuwsoverzicht