Bericht vanuit Zuid-Afrika

20 mei 2019

Al van jongs af aan heeft de zending mij getrokken. Toen ik in 2017 voor 10 maanden in Zuid-Afrika bij een crisis zwangerschapscentrum heb gewerkt, is het verlangen om de zending in te gaan gegroeid. Met dit verlangen ben ik vorig jaar bij de GZB gaan praten over de mogelijkheden voor een lange termijn uitzending. Een traject van gesprekken, keuringen en voorbereidingen volgde. Momenteel zit ik in Zuid-Afrika waar ik de komende 3 maanden bezig zal zijn met de voorbereidingen voor de lange termijn uitzending.

Terwijl ik in Zuid-Afrika ben, gaat de GZB op zoek naar een geschikte werkplek voor mij om voor een langere periode aan verbonden te zijn. Op dit moment ben ik weer als maatschappelijk werker werkzaam bij het crisis zwangerschapscentrum.

In Nederland is de basis van de thuisfrontcommissie inmiddels gevormd en in september start ik met de opleiding bij de GZB. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal ik deze weer met u delen. Voor nu wil ik u graag vragen mee te danken en bidden voor de volgende punten.

Dankt u mee voor:
De mogelijkheid en kans die ik heb gekregen om via de GZB uitgezonden te worden.
De enthousiaste thuisfrontcommissie die zich heeft gevormd.
De hartverwarmende betrokkenheid van de gemeente.

Bidt u mee voor:
Het crisis zwangerschapscentrum, haar clienten en de hulpverleners.
Bescherming tijdens en zegen over mijn werkzaamheden deze maanden in Zuid-Afrika.
Het verdere traject binnen de GZB (geschikte werkplek vinden, voorbereidingen).

Hartelijke groet,

DaniŽlle Davelaar


Terug naar het nieuwsoverzicht