Bidt u mee voor familie de Wit

7 juni 2019

Wilt u/ wil jij God danken voor:

  • Het verhoren van onze gebeden om een woning. Zij kregen te horen dat zij naar alle waarschijnlijkheid per september een passende woning toegewezen krijgen. Het is heel gaaf dat God deze deur nu echt opent!
  • De plaats die Lisa nu definitief heeft gekregen op de basisschool in Lankow. De aanmelding verliep niet vlekkeloos, maar het is gelukt. Dank dat Lisa nu ook echt duidelijkheid heeft waar ze in de zomer gaat starten.
  • De barbecue die zij organiseerden op 1e paasdag bij hen op het binnenplein. Een aantal gezinnen uit de gemeente waren daarbij aanwezig. Met name de buren van familie de Wit hebben erg genoten van het naar elkaar omzien en het samen plezier hebben. De buurvrouw vroeg deze week nog wanneer zij dit weer gingen organiseren.

Wilt u/ wil jij God bidden voor:

  • Voor de mensen die aanwezig waren bij de Open air kerkdienst op Hemelvaartsdag in de tuin van de gemeente. Bid dat deze dienst op welke manier dan ook uitwerking mag hebben in de levens van de bezoekers en de voorbijgangers.
  • De thuisfrontcommissie (TFC), die een avond voor en met zendingscommissies van onze deelgenotengemeenten organiseert op 14 juni. Gerard en Janneke hopen zelf via skype verbonden te zijn. Bid voor gezegende ontmoetingen, uitwisseling en bemoediging.

Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht