Bidt u mee voor familie de Wit

2 augustus 2019

Wat fijn dat u op deze manier betrokken wilt zijn op ons werk en op de mensen in Schwerin. Bedankt dat u met ons mee dankt en bidt. De motor achter onze uitzending!

Wilt u/ wil jij God danken voor:
* de GZB-retraite en vakantie in AlbaniŽ. Het was een mooie tijd, waarin we weer mochten opladen en tijd voor elkaar hadden.
* het goede afscheid dat Lisa had op de Kindergarten, waar ze ook echt van kon genieten.
* de operatie die Aron moest ondergaan. Twee grote vetbulten op zijn buik zijn verwijderd. Dit alles is goed gegaan en de wonden genezen goed.

Wilt u/ wil jij God bidden voor:
* deze tijd van rust door de zomervakantie. Ook in de gemeente is het rustig, doordat velen op vakantie zijn en er weinig activiteiten georganiseerd worden. Bid dat gemeenteleden zich hierdoor niet laten ontmoedigen en lui worden in het geloof, maar elkaar opzoeken en elkaar bemoedigen.
* de tijd die voor ons ligt: we gaan langzaamaan beginnen met inpakken voor de verhuizing. Ook gaan we ons voorbereiden op ons verlof, eind september/ begin oktober. Bid dat we een goede balans vinden tussen bovenstaande dingen en tijd voor ons gezin en ons eigen geestelijk leven.
* een jonge vrouw uit de gemeente die ongewenst kinderloos is. Dit geeft veel verdriet. Haar man is niet gelovig, waardoor ze elkaar op geestelijk gebied niet goed vinden. Bid dat ze elkaar niet kwijtraken in dit proces, bid dat ze (beiden) Gods nabijheid en troost ervaren en bid om de vervulling van hun wens: een kindje mogen ontvangen.

Kaartje voor Aron
Aron is 31 juli 5 jaar geworden. Stuurt u hem nog een kaartje? We hebben vorig jaar gezien hoe blij hij was met alle post. Ook al komt het kaartje later, post uit Nederland is altijd leuk.
Aron de Wit, Johannesstrasse 9, 19053 Schwerin, Duitsland


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht