Terugblik gemeenteweek­end

19 oktober 2018

Het zit er alweer op! Onder prachtige weersomstandigheden is de start van het winterwerk goed verlopen. We zijn gastvrij ontvangen bij de Familie Geijtenbeek, Van Ravenhorst en Van Noord, maar ook in Philalethes.

Wat fijn dat er zoveel gastvrijheid en behulpzaamheid is binnen onze gemeente. Zoveel helpende handen op allerlei momenten, dank daarvoor. Rondom en in Philalethes was de boel prachtig aangekleed met bloemen en planten, dat gaf direct al veel sfeer. We kijken terug op een geslaagde avond bumpervoetballen. Het ging er af en toe wild aan toe, de (oudere) jeugd heeft zich uitstekend vermaakt en ook de broodjes hamburger hebben goed gesmaakt. Op zaterdagochtend was er een grote groep ouderen in de grote zaal van Philalethes. We hebben met elkaar genoten van o.a. Ouderenkoor Matthanja, de bingo en de heerlijke maaltijd. In de middag werd er door verschillende mensen gefietst, de kerk bezocht, taart gegeten, bij gekletst enz.. De jeugd was lekker actief op de stormbaan en bij het cup cakes versieren. Ook de poffertjes en het ijs vonden gretig aftrek.

Op zondagochtend was er gelegenheid om de dienst te bezoeken en aansluitend te genieten van koffie en een praatje. Daarna was het tijd voor de broodmaaltijd, hiervoor hadden ruim 300 personen zich opgegeven. Mooi om in verbondenheid met elkaar de maaltijd te delen. We hopen en bidden dat de onderlinge banden dit weekend weer versterkt zijn. We vragen van God de zegen op het komende winterwerk, waarin weer vele ontmoetingsmomenten gepland staan.

Een hartelijke groet namens de gemeentedagcommissie

PS: in het jaar 2019 staat het gemeenteweekend gepland op 27, 28 en 29 september, u bent er toch ook bij?


Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht