Premarriage Course

15 september 2018

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor jullie trouwdag? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou!

Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend – met een vleugje humor. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wel voorbereiden op een toekomst samen. Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet-christelijk en jij wel, of komt je partner uit een andere cultuur. Iedereen is van harte welkom.

De cursusdata zijn 4 en 11 oktober en 1, 15 en 29 november. Vanaf 18:30uur ben je van harte welkom in Philalethes waar we alle avonden starten met een hapje eten voor 2. Voor de cursus geldt een onkostenvergoeding van € 75,- per stel.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je terecht op de website www.premarriagecourse.nl. Opgeven kan via de e-mail: gerlindareijnoudt@gmail.com.

Tot dan. 

Groeten, Hennie en ds. Van Goch, Gerbrand en Gerlinda Reijnoudt


Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht