Open avond voor vrouwen

16 oktober 2019 - Breehoek

Inmiddels is het een vanzelfsprekendheid dat wij in oktober een open avond organiseren samen met onze zusters uit de Hersteld Hervormde Gemeente, de Achthoek, de Open hof en de Vrije Evangelische gemeente.

Dit keer komt Anne Westerduin uit Doorn voor ons spreken. Anne is een veelzijdig iemand, met ook zo haar eigen moeiten en strijdpunten. Ze lijkt het prototype van een geslaagde vrouw. Mensen kijken tegen haar op als ze een lezing geeft. Wat velen niet weten, is dat de bestuurder van de christelijke zorginstelling Sprank lange tijd twijfels kende. Onder andere over de vraag of ze wel een goede moeder was. Zelf zegt ze daar over: „Zonder Mij kunt gij niets doen”, geldt ook voor mij.”

Anne komt spreken over “Voed je veerkracht!”
De avond wordt op 16 oktober in de Breehoek gehouden. De toegang is gratis; wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten

Er is een boekentafel aanwezig

De zaal is open om 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.

Iedereen is welkom, dus neem gerust iemand mee.

Anne Westerduin Levensloop Anne
Anne Westerduin-de Jong (1971) is sinds 2017 bestuurder bij stichting Sprank, die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarvoor was ze directeur-uitgever bij Bijbeldrukker Royal Jongbloed. Eerder werkte ze onder andere bij de EO als hoofdredacteur van het vrouwenmagazine Eva. Ze heeft een heel aantal boeken op haar naam staan. Ze studeerde theologie en deed de opleiding Master of Business Administration aan Nyenrode. Ze is getrouwd met Maarten Westerduin. Hij runt met enkele broers een bedrijf en is politiek actief voor het CDA. Het echtpaar heeft drie kinderen en een schoonzoon en is lid van de Protestantse Kerk in Nederland.

Tot dienst bereid
Ada Zoeter
Valkenhorst 35
3925 TG Scherpenzeel
033-277 23 25Terug naar het activiteitenoverzicht